Ann Sheridan Cocktail

We are in

Blast of

This is the content: 4Ann Sheridan var ett riktig bombnedslag på sin tid. Så passande då att hon har en riktig smällkaramell till cocktail uppkallad efter sig.

Det här är snubblande nära en Daiquiri och det är ju aldrig fel. Men utan sockerlag så blir det en stöddig Daiquiri och curacaoen ger en extra fruktighet som är mycket pigg och trevlig.

Jag älskar Daiquiris och den här lilla pärlan är enkel, ser fin ut och smakar alldeles utmärkt. Tyvärr hade jag ingen curacao hemma utan tog Clément Creol Orange Shrubb istället och det fungerar alldeles utmärkt. Shrubben är fin och jag tycker absolut att den kan ta plats av Curacao eller Tripple Sec om man så önskar. I Ann Sheridan fungerar det som sagt fint. Rommen får plats och Shrubben ger en fin fruktighet. När jag får hem lite äkta Curacao ska jag pröva den här drinken igen. Det ska bli intressant att jämföra resutlatet.

Den här lilla godbiten skulle kunna bli en standard här hemma när en apéritif skall dukas fram. Vi gillar ju trots allt klassiga, klassiska pin-ups.
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/c/4/flamingofred.se/httpd.www/mayhem/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *