Cocktail Brugal

We are in

Blast of

This is the content: 4Nu har jag fuskat igen. Jag har hoppat över en drink. Igen. Men den här gången var det inte bara för att jag är förvirrad utan den här gången hade det med ingredienser att göra. En Cocktail Brugal ska nämligen göras på ljus Brugal och inget annat. Jag har ingen ljus Brugal och jag har ingen större lust att köpa någon heller. Inte för att jag direkt har något emot Brugal men.. nä.

Så det här blir en fusk Cocktail Brugal. Jag ber om ursäkt.

Cocktail Brugal är en av många drinkar som rör sig i närheten av ärkeklassikern Daiquiri. Men precis som med Bacardi Cocktail så ska det vara rätt sort rom för att få svänga sig med namnet. Det som jag prövar och det som visas på bilden är alltså inte alls en Cocktail Brugal för den är gjord med Havana Club. Men till mitt försvar så la jag till några droppar av Brugal Añejo för att få en anstrykning av Brugal.

Cocktail Brugal kan vid första anblick te sig trist och flat men den lilla kicken som myntan bidrar med höjer temperaturen ganska ordentligt. Det smyger iväg år Mojito-hållet och det är inte alls fel. Det blir på det hela en trevlig upplevelse. En lätt mintig, lätt söt, lätt sur och stadig romsmakande upplevelse.

Idéen med mynta kvisten är mycket trevlig och även om du kanske inte kommer skaka Cocktail Brugal för all framtid så är det ett knep som är värt att med nästa gång du ska bjuda på Daiquiris. Varför inte bjuda på en Mint-daiquiri eller med andra ord en (fusk om du inte har ljus Brugal) Cocktail Brugal.

 

 
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/c/4/flamingofred.se/httpd.www/mayhem/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *