Coral Cocktail

We are in

Blast of

This is the content: 3Det här var en överaskning. Jag trodde verkligen inte att den här drinken skulle vara så blommig och söt i smaken som den var.

Coral Cocktail är ett jättebra namn på en drink. Alla vill väll lite världsvant beställa en "Coral Cocktail straight up". Men som många av de här gamla drinkarna har den här varianten inte överlevt. Beställer du en Coral Cocktail idag får du troligen ett fövånat ansiktsutryck eller möjligen en vanliljaktig vodka historia. Det är lite synd för den här gamla godingen är bra.

Det är något exotiskt över Coral Cocktail med grapefrukt och Apricot Brandy. Den är lite för-tiki. Men ett stänk kanelsirap eller en kaneltung bitter skulle den röra sig i trakterna av Don the Beachcombers gamla tikiformula. Intressant.

Coral Cocktail är trevlig och enkel men ser inte så spektakulär ut. Det är en bra drink som kanske skulle behöva lite finputsning för att riktigt lyfta. Men det tjusiga namnet väger nästan, men bara nästan, upp för drinkens andra tillkortakommanden.
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/c/4/flamingofred.se/httpd.www/mayhem/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *