Inte är det bittert

We are in

Warning: A non-numeric value encountered in /customers/6/c/4/flamingofred.se/httpd.www/mayhem/wp-content/themes/Pin-tiki/single.php on line 26 This is the content: Tyska Bitter Truth har de senaste åren gjort sig kända som en leverantör av bitters med hög kvalitet och spännande likörer och spriter som flirtar ordentligt med den moderna cocktail renesensen. De har vunnit mängder med priser för sina fantasieggande produkter. Det genomgående temat i deras produkter tycks vara att komplettera de vanliga och enkla ingredienserna med försvunna eller bortglömda godbitar. Givetvis kombinerat med äkta tysk kvalitet.

Bland likörerna hittar vi till exempel Apricot Brandy,  Violette Liqueure, Golden Falernum och Piemento Dram. Sloe Gin och Rye Whiskey märks bland Bitter Truths spriter och deras bitter utbud innehåller bland annat Orange Bitters, Jerry Thomas Decanter Bitters, Creole Bitters, Chocolate Bitters och den prisbelönta Celery Bitters.

Många av deras produkter var sådana som för några år sen du var tvungen att verkligen leta med ljus och lykta efter och sen betala både en och två skjortor plus frakt för att få hem. Andra var sådana som man nästan bara kunde tillverka själv genom att krydda och blanda sprit.

Sedan en tid tillbaks för Systembolaget flertalet av Bitter Truths produkter på beställningssortimentet. Det innebär alltså att de en gång så exotiska och svårfångade ingredienserna Falernum och Piemento Dram går att fiska upp på vilket Systembolag som helst i vårat avlånga land. Det är en sanning som inte är det minsta bitter utan är väldigt, väldigt sockersöt.

 
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/c/4/flamingofred.se/httpd.www/mayhem/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *