Tequila äventyr

We are in

This is the content: Jag är ingen stor kamrat av tequila. Det är inte så att jag tycker illa om det men det är inte spritsorten som jag helst sträcker mig efter när det ska skakas cocktails. Men ett par gånger per år är det ändå tequilan som gäller.

Cinco de Mayo och Día de los Muertos är två mexikanska högtider som firas med buller och bång. Día de los Muertos, eller Day of the Dead, har blivit något av en pop-kulturell högtid med sockerskallar, välklädda skelett och Margaritas i jätteformat.

Cinco de Mayo firas förstås femte maj och är lite av en nationaldag i Mexico. Precis som för Día de los Muertos så kräver denna högtid tequila. Den behöver inte användas till överdrivna Margaritas men det ska ändå vara tequila.

När det kommer högtider som kräva vissa drycker brukar jag ta tillfället i akt och tvinga mig själv att pröva något nytt. I början av november när skeletten dansade och världen firade de dödas dag bläddrar jag alltså med nöje fram ett nytt tequila-baserat recept och höjer glaset till minne av min förfäder.
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/c/4/flamingofred.se/httpd.www/mayhem/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *