Havana Club Añejo 7 Años

We are in

Warning: A non-numeric value encountered in /customers/6/c/4/flamingofred.se/httpd.www/mayhem/wp-content/themes/Pin-tiki/single.php on line 26 This is the content: Det har flutit en del rom under broarna och genom åren har jag småsamlat på rom, fått flaskor av vänner och även läst det ena och det andra om rom och dess historia. För att roa mig själv och kanske hjälpa aspirerande "rummies" så kommer vi börja med enkla rom recentioner här på Mixology Mayhem. Målet är att ge enkla och praktiska rekomendationer, en smula historia och kanske ett och annat recept. Vi börjar med den klassiska kubanen Havana Club Añejo 7 Años.

Första intryck


Havana Club Añejo 7 Años är ljust kopparfärgad. Den är verkligen gyllene och i mitten av färgskalan på rom. Färgen är lyxig och ser mycket aptitlig ut.

Doft


Doften av Havana Club Añejo 7 Años är behaglig men något frän. Svaga fruktiga och exotiska dofter blandas med en söt, svagt nötig och godisliknande doft. Doften bjuder också på lite rökig ek.

Smak


Den första smaken är stark och ganska spritig. Men bakom den första vågen kommer en svagt ekig och rökig karamellsmak fram. Melassen, som rommen är gjord på känns tydligt. Havana Club Añejo 7 Años är inte så väldigt söt. Eftersmaken är svagt fruktig och melassig och bjuder på tydlig bränna. Smaken går ganska snabbt tillbaks till den inledande alkoholkänslan.

Slutsats


Havana Club Añejo 7 Años är en bra rom som lämpar sig till både drinkar och att sippa med vatten eller is. Drinkar från Kubas cocktail-glansdagar passar utmärkt med Havana Club Añejo 7 Años. Mojito och Daiquiris får ett extra djup tack vare lagringen. Den är en tämligen typisk spansk rom, lagrad rom. Den är på intet sätt spektakulär men är samtidigt mycket vänligt inställd. I min ungdom var det här min favoritrom och jag tycker fortfarande det är en mycket bra rom. Som en mörk basrom är Havana Club Añejo 7 Años mycket både prisvärd och bra.
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/c/4/flamingofred.se/httpd.www/mayhem/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *