Kon-Tiki the Movie

We are in

Warning: A non-numeric value encountered in /customers/6/c/4/flamingofred.se/httpd.www/mayhem/wp-content/themes/Pin-tiki/single.php on line 26 This is the content: Ni har väll inte missat den här? Regisören av rysaren Max Manus har satt tänderna i ett av världens största äventyr och en av de starkaste inspirationerna till vad vi kallar för tiki.


Kon-Tiki teaser på YouTube

1947 gav sig Thor Heyerdahl och fyra kamrater ut på en flotte för att bevisa en galen teori - att polynesien hade befolkats från den amerikanska kontinenten. Teorin har sedan dess blivit avvisad men ingen ta ifrån Thor och grabbarna bedriften med att långt innan GPS, mobiltelefoner och digitala sjökort segla från Peru till Raroia i Franska Polynesien. I 101 dagar och nästan 700 mil drev de med strömmarna och samsades med hajar, valar, flygfiskar och en papegoja.

Heyerdahls bok om äventyret blev en enorm succé och han fick en Oscar för sin dokumentär om resan. Kanske kan den nya filmen och Kon-Tiki-färden också få det när den kommer 2012. Spänningen är och var olidlig.
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/c/4/flamingofred.se/httpd.www/mayhem/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *