Nyheter från Martinique

We are in

Warning: A non-numeric value encountered in /customers/6/c/4/flamingofred.se/httpd.www/mayhem/wp-content/themes/Pin-tiki/single.php on line 26 This is the content: Dillon AgricoleJag sprang på några trevliga nyheter på Systembolget idag. En mörk, en ljus och en kryddad.

Den kryddade och kanske minnst spännande av nyheterna var en Negrita Spice. Den borde kunna fungera bra i vissa drinkar och är helt klart överkommlig på sina 232 kronor.

De två andra nyheterna som känns betydligt mer intressanta var en Clément Rhum Agricole Blanc och en mellanmörk Dillon Très Vieux Rhum.

Dillonrommen, som är en fin agricloe från Martinique, rekomenderas som avec. Den ska inte blandas utan helt enkelt avnjutas i gott sällskap, lämpligen efter en god måltid. En fin Cohiba skule jag kunna tänka mig passar alldeles utmärkt till den här godbiten.

Clement Blanc Agricole

Clémentrommen gör mig än mer intresserad då det är just den här ljusa Clémenten som bartendrarna på det exelenta Gimlet i Barcelona använder i sin Mai Tai. De gör den utan tvekan bästa Mai Taien jag någonsinn prövat och Clément Blanc är, som sagt, en av ingredienserna.  Bara det får mig att vilja pröva den. Att det sedan är en kvalitetsrom från Martinique gör ju inte saken sämre.

Både Dillon Très Vieux och Clément Blanc hamnar åker direkt upp på vill-ha-listan, högt upp. Det alltid trevligt med goda nyheter speciellt när de är från Martinique.
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/c/4/flamingofred.se/httpd.www/mayhem/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *